Hyrtält i Väst

Hyrtält i Väst grundades år 2006 och ägnar sig åt uthyrning av Partytält och kringutrustning.

Ända sedan starten har vi arbetat efter den enkla principen att nöjda kunder återkommer, och det har vi märkt under åren! Uppdragsgivare kan variera, men recepten för en bra och enkel lösning när det kommer till ett evenamang brukar vara slående lika! Man vill ha en smidig lösning där man kan lägga sitt fokus på att planera allt som hör festen till. Vi kanske är en liten pusselbit, men denna pusselbiten skall vara enkel att lägga.

Varför erbjuder vi våra kunder utkörning och montering?
För det första ser vi till att det blir ordentligt monterat, detta resulterar i att våra tält är väldigt fina inför varje uthyrning. Till detta hör även säkerhetsaspekten, vi vill kunna vara säkra på att våra tält & ni som nyttjar dem är skyddade under hela uthyrningen.

Varför skall vi välja Hyrtält i Väst som leverantör?

Vill ni ha en leverantör av Tält och kringutrustning som är engagerad, lokal & som lyssnar på era behov så är vi leverantören för Er. Vi har en stark lokal närvaro i Göteborg med omnejd och arbetar hårt för att alltid leverera utlovat resultat. Så tveka inte, slå oss en signal eller maila oss, så hjälper vi er att hitta rätt

 

Några av våra återkommande kunder:
gbgsgkgttdv4vso0t9c5eczm6cycqeghbk

 

Med vänliga hälsningar

/ Hyrtält i Väst

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Eller ring oss på 0739-928810